Hírek

Persze az apátfalvi és magyarcsanádi túrázó voltak többségben, akikhez a német juhász mellett még kerékpárosok is csatlakoztak, így száznál is többen értek célba. Köztük Szekeres Ferenc polgármester is.

Kerekes Istvánné Balázs Katalin nyerte a tombolasorsoláson az önkormányzat által felajánlott fődíjat, egy vadonatúj kerékpárt.

Merítsünk erőt az aradi vértanúk hazáért, embertársaikért, megfontoltan hozott áldozataiból, emberi nagyságuk szolgáljon példaként – hangsúlyozta a Faluházban mondott emlékbeszédében Szekeres Ferenc polgármester.

A remekbe szabott idősek napi rendezvényen az önkormányzat és a szociális alapszolgáltatási központ nem csak műsorral, de marhapaprikással is vendégül látta a nyugdíjasokat. Nagylakon és Királyhegyesen is ünnepelték őket. A képen Poór Péter és Rózsád Viki az apátfalvi faluház színpadán.

Apátfalva legromosabb épületét helybéliek munkájával újíttatta fel 15 hónap alatt alatt a cég, hogy itt élelmiszer-kiegészítőt, azaz a Torda szeletet csomagoljon, s a díszudvarban kulturális rendezvényeknek is helyt adjon. Még a Matilda-hidat is felépítették, egyenesen Szent Mihály-szobra mögé.