Polgármesteri köszöntő 

Kedves Apátfalviak!

Tisztelt látogató!

Mindannyiunk közös érdeke, hogy településünk elinduljon a fejlődés útján, ezért a felruházott bizalomnál fogva tudásom legjavát szeretném nyújtani, azért hogy Apátfalva élhető és sikeres település legyen. Nehéz út áll előttünk, de összefogással, a közösség erejével és sok munkával számos eredményt tudunk elérni.

Apátfalva megújulás előtt áll, a lehetőségekkel éppen ezért élnünk kell. A siker garanciája az apátfalvi polgárok elszántságában és tettrekészségében van.

A következő önkormányzati ciklusban sok feladatunk lesz, terveink megvalósításához világos célokra van szükség. Nagy felelősségünk van a tekintetben, hogy a lehetőségekkel miképpen gazdálkodunk. Érzem és tudom, hogy településünk és az itt élő polgárok a legjobbat érdemlik minden tekintetben, ezért szeretnék mindenki polgármestere lenni.

Az önkormányzat megújult honlapja mindenben nagy szolgálatot tehet, és épp ezért határoztunk úgy, hogy nemcsak a szokásos önkormányzati funkcióknak, hanem minden olyan információnak helyt fogunk itt adni, ami segítségére lehet az apátfalviaknak, és a község iránt érdeklődőknek.

Számítok önökre a jövőben is, bízom abban, hogy a településünkért végzett munka során partnerei tudunk lenni egymásnak. Szeretném, ha együtt valósítanánk meg céljainkat, közösen érnénk el sikereinket, mert csak is együtt sikerülhet, hiszen Apátfalva a közös ügyünk, a közös jövőnk.

 

Üdvözlettel:         Szekeres Ferenc
                              polgármester